Mobilitat

Cua a la general 2 a partir de Soldeu

La baixada d'esquiadors i l'afluència de visitants han generat retencions a mitja tarda fins a Encamp i per sortir cap a Espanya

Trànsit dens a l'entrada d'Encamp en sentit sudMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'afluència d'esquiadors ha generat durant tota la tarda fins prop de les 19 hores retencions a la carretera general 2 a Soldeu, Incles, el Tarter, Canillo i a l'entrada d'Encamp, així com a la general 4 a l'entrada de la Massana de baixada. El trànsit s'ha complicat també a la frontera del riu Runer per la sortida de visitantsamb retencions de poc menys d'1 quilòmetre.

Pel que fa a l'estat de les carreteres del Principat, Mobilitat ha activat des d'ahir a les 17 hores fins avui al migdia la fase groga a la carretera general 2 al port d'Envalira per obligatorietat de circular amb pneumàtics o equipaments especials en aquest tram. El pas d'un front va deixar "febles precipitacions" i "plugims" al nordi núvols baixos que durant la nit han tapat els cims fronterers amb França, segons el servei meteorològic. Durant el cap de setmana, però, el sol agafarà protagonisme amb temperatures màximes avui de 18 graus a Andorra la Vella i de 4 graus al Pas de la Casa. Demà augmentaran i el termòmetre marcarà una màxima de 19 al centre i 6 al Pas.

Cua a la frontera del riu Runer

tracking