Jornada tràgica

Continua en estat greu a Sant Pau l'obrer ferit en una torre

Un treballador de la construcció va resultar ahir ferit molt greu en caure a un edifici del Clot d'Emprivat

Al fons, la torre en construcció.ÀLEX RIPOLL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El treballador de la construcció que va resultar ahir ferit molt greu en patir un accident laboral en una de les torres en construcció del Clot d’Emprivat continua sense canvis a l'hospital de Sant Pau de Barcelona. Una caiguda per causes que no han transcendit li va causar un traumatisme cranioencefàlic i després d’una primera atenció a l’hospital de Meritxell, el ferit va ser traslladat en helicòpter a l’hospital català. Des del centre sanitari català van confirmar ahir que les lesions eren greus i que l’equip mèdic estava pendent de la seva evolució i aquesta tarda han indicat que no hi ha novetats en l'estat de l'operari.

Els fets van ocórrer passades les quatre de la tarda en una de les plantes de la torre més altes (en té dues) de la promoció immobiliària situada a l’avinguda de les Nacions Unides. Segons va informar la policia, l’home, de 39 anys i resident, estava enfilat en una escala metàl·lica efectuant uns treballs quan es va precipitar al terra d’una alçada d’entre 2,5 i tres metres. La caiguda li va provocar el traumatisme cranial tot i que les primeres indagacions policials apuntarien que l’obrer duia el casc reglamentari.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar un equip del servei urgent mèdic, a banda dels agents del cos de policia i inspectors de Treball per recollir els elements necessaris per dur a terme la investigació del succés, mentre que el cos de bombers va rebre l’avís, però finalment no va haver d’actuar. Els sanitaris d’emergències, després d’atendre’l al lloc, el van traslladar a l’hospital, on se’l va estabilitzar i preparar per al trasllat en helicòpter.

La promoció immobiliària és la mateixa que a l’agost va patir un foc originat en un material de construcció i que es va propagar a conseqüència del vent. Es va atendre un obrer per inhalació de fum.

tracking