Successos

Els afectats pel foc no poden tornar a casa

L’avís va tenir lloc dimarts a les 23.10 hores i s’hauria originat al tercer pis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les dues persones afectades per l’incendi al bloc de pisos número 26 del carrer del Puial de dimarts passat a la nit encara no poden tornar al seu habitatge. Els dos veïns afectats es troben allotjats de forma temporal un a casa de familiars i l’altre en un hotel, fins que l’edifici no es trobi una altra vegada en condicions per poder-hi viure. Segons el gestor del bloc de pisos, Àlex Escalé, el foc s’hauria originat al tercer pis i ha deixat l’edifici inhabilitat, ja que s’ha tallat l’aigua a causa dels desperfectes en el sistema de canalització. D’altra banda, l’interior del bloc es troba calcinat i la policia ha vetat l’entrada al tercer pis per tal de poder investigar l’origen de l’incendi, perquè la investigació apunta que hauria començat allà.

Els bombers van rebre un avís per foc dimarts a les 23.10 hores i es van mobilitzar fins a la zona amb un total de tres dotacions per tal d’actuar-hi. El cos de salvament va donar-lo per extingit a les dues de la matinada. Respecte a les persones afectades, una es trobava al quart pis en el moment dels fets i s’ha allotjat de forma temporal a casa de familiars, i l’altra persona afectada estava al tercer, lloc on s’hauria originat l’incendi, i es troba allotjada en un hotel fins a nou avís.

Les causes que van provocar el foc estan sent investigades per la policia, que està treballant per saber com s’hauria generat i, segons apunta Escalé, el pèrit va passar a valorar-ne els estralls ahir al matí i encara s’han de determinar. L’habitatge afectat té un total de quatre pisos, el quart i el tercer estaven habitats en el moment dels fets, el segon també està habitat però els veïns es trobaven fora del país, i al primer pis no hi viu ningú i està en procés de reforma.

Cal esmentar que l’edifici on es va ocasionar l’incendi, ubicat al carrer del Puial, es troba en una via de difícil accés, ja que l’habitatge es troba a l’interior del centre històric i els carrers són estrets. Tot i això, els bombers van poder extingir l’incendi sense complicacions i les persones que es trobaven en aquells moments a l’interior dels pisos van poder sortir amb èxit.

Els afectats pel foc no poden tornar a casa

El tercer i quart pis del bloc afectat per l'incendi.

tracking