AEROPORT

Una empresa d'Andorra té a la Seu el segon hangar més gran de Catalunya

Les instal·lacions són per a clients corporatius que volen moure’s al Principat o l’Alt Urgell

L'hangar de la companyia andorrana.Cynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les inversions que han dut a terme Aeroports de Catalunya i el Govern durant els nou anys de funcionament de l’aeroport d’Andorra-laSeu com a aeròdrom comercial han generat inversions privades d’empreses que han optat per instal·lar-se a l’Alt Urgell. La més important, la d’AndorraAviationGroup, que a principi d’any va estrenar l’hangar més gran d’aquest aeroport. Aeroports de Catalunya va autoritzar la companyia, amb capital el cent per cent andorrà, a posar en funcionament unFBO(FixedBasedOperator), que va permetre als passatgers entrar directament a l’hangar per completar la facturació i els controls de seguretat. Es tracta del segonFBOque hi ha a Catalunya (el primer és a l’aeroport de Barcelona-Josep Tarradellas-el Prat).

Les instal·lacions estan destinades a clients corporatius de luxe, com ara directius, esportistes o artistes que volen desplaçar-se per raons professionals o privades des d’Andorra ilaSeu fins a altres destinacions dins d’Europa, segons l’empresa. Els clients contractaran les empreses de vols xàrter privats per volar delaSeu a la resta d’Europa i a les destinacions més habituals del sud d’Europa, com ara les Balears, Madrid, Màlaga o Milà. D’aquesta manera l’empresa AndorraAviationGroupgaranteix un viatge fluid, sofisticat i personalitzat per tots els viatgers, establerts així com un nou estàndard per l’aviació comercial de Catalunya. L’objectiu és arribar als 200 vols de corporació privada a l’any “en un termini de tres anys”. Actualment, donen feina a tres persones, veïnes de la comarca de l’Alt Urgell, i asseguren que quan es consolidin i creixi en nombre d’operacions “la nostra ambició serà primer donar feina a les persones de la zona.” Les instal·lacions són immillorables, amb totes les comoditats que l’usuari pugui imaginar, entre lesquals diverses zones de descans. AndorraAviationGroupvol potenciar també l’espai com a lloc de feina. D’aquesta manera, ofereix uncoworkiuna còmodasala de reunions, amb visites a tota la plataforma de l’aeroport. La tripulació també disposa de la possibilitat de dormir a l’hangar en una de les dues habitacions habilitades amb totes les comoditats per a aquesta finalitat.

L’aeroport téun total de tretzehangars, un dels quals el de l’AndorraAviationGroup, que ocupa una parcel·la de 1.400 metres quadrats.

tracking