Successos

Incendi a un edifici del Carrer del Puial

En aquell moment hi havia dues persones que encara no poden tornar al seu habitatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi a un edifici ha tingut lloc aquesta nit a Andorra la Vella, concretament al número 26 del carrerPuial.

Segons ha informat el cap de bombers, van rebre un avís a les 23.10 hores per un foc incipient a una terrassa i van procedir a desplaçar-s'hi. En arribar, van començar a rebreuna allaude trucades,pel fet queel foc s'havia estès per tota la façana.

Tal com explica el cos de salvament, l'edifici constava de quatre plantes, amb unavivendaper planta. Mentre que la primera i la segona estaven desocupades,al terceres trobava una persona i el seu animal de companyia, un gos, que van poder sortir pel seu propi peu. A la quarta planta s'hi trobava un altre veí que va haver d'estar confinat fins al final de l'extinció, quan el va poder atendreelservei mèdic desplaçat, que va prendre la decisió de traslladar-lo a l'hospitalper una possible intoxicació lleu de fums.

Segons ha explicat avui el gestor de l'edifici, el veí del quart pis ha hagut de deixar la seva vivenda fins a nou avís perquè s'ha tallat l'aigua, ja que el sistema de canalització ha quedat amb desperfectes. L'habitatge més afectat és el del tercer pis, on s'hauria originat el foc. El seu ocupant ara és troba allotjat en un hotel de la capital fins a nou avís i fins que el pis es trobi amb condicions per viure-hi. Respecte els dos habitatges restants, el segon està habitat però no hi eren les persones en el moment dels fets i la primera planta està deshabitada i en procés de reforma. A hores d'ara, la policia i els bombers estan investigant les causes que haurien provocat la ignició. Segons el gestor dels tres primers pisos, Àlex Escalé: "l'edifici està inhabil·litat i el tercer pis esta segellat per la policia". D'altra banda, el pèrit ha passat avui al matí per l'habitatge i n'està valorant els desperfectes que encara estan per definir.

El servei es va finalitzar a la una de la matinada i van haver de desplaçar-se tres dotacions de bombers.

Incendi al Carrer del Puial

tracking