solidaritat

Elena Milà i David Vilanova completen l'etapa europea

Els dos viatgers estan preparant la travessia per Àfrica

l'Elena Milà i David Vilanova, fundadors del projecte KARABAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Elena Milà i el David Vilanova tanquen el recorregut que els ha portat en bicicleta des d’Andorra la Vella fins a Atenes. D'aquesta manera, han passat per un total d’11 països, han fet 4.700 quilòmetres, un total de 4.500 metres de desnivell i 144 dies en ruta. Amb l'objectiu de donar suport a ‘Kings and Queens of Kibera, una organització sense ànim de lucre iniciada l’any 2011, situada a Kibera, als afores de Nairobi, que ajuda a nens i nenes que viuen als carrers de Kibera i es troben en situacions complexes. D'aquesta manera, se’ls ofereix una llar i la possibilitat d’accedir a l’escola, així com un acompanyament durant tota la seva etapa escolar i en el seu pas a la vida adulta i laboral.

En aquests moments es troben a Atenes i els dos viatgers estan preparant l'etapa per l'Àfrica. Si bé inicialment volien entrar al continent africà per Egipte per després seguir pel Sudan, la situació geopolítica d'aquests dos països no dona garanties perquè la caravana es pugui desplegar de manera segura.

En aquest sentit, Milà i Vilanova han comentat que han traçat el recorregut africà tenint molt bones referències d'altres viatgers que han fet el mateix periple. En el mateix sentit, estan en contacte permanent amb l'ONG a Kènya, en territori africà disposaran d'un telèfon per a trucades via satèl·lit i es troben fent les gestions per posar en comú el projecte i el recorregut amb autoritats locals i nacionals per on passi la caravana

tracking