LA UTE RENUNCIA AL SERVEI

Montaner demana que el SAAS absorbeixi el transport sanitari

AE assegura que des que es va externalitzar “no ha funcionat”

Els tres consellers d'AE a l'aeroport.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del partit i del grup parlamentari d’Andorra Endavant és partidària d’una profunda reflexió sobre el problema crònic en el transport sanitari no medicalitzat i que aquest acabi sent assumit pel mateix SAAS.

La proposta arriba després que l’UTE Andorrana de Transport Sanitari (ATS) hagi renunciat a la concessió perquè, un cop pactat el conveni laboral amb la plantilla, els números no quadren. Montanter recorda que successivament totes les adjudicacions han acabat “malament” i apunta a la parapública per “fer malament el plec de bases”.

Andorra Endavant considera que la solució no és fer un nou concurs. Segons el partit “cap de les concessions no ha aguantat, i per això és necessari que el ministeri de Salut i el SAAS facin una reflexió profunda”.

També la branca sanitària de l’USdA va criticar “la passivitat del SAAS” i va considerar “un fracàs anunciat” la renúncia del servei, tenint en compte que “la concessió va generar problemes des de l’inici”.

El sindicat va remarcar específicament que “lamentem un cop més la lentitud, la passivitat, l’immobilisme i la política de fets consumats del SAAS”, un cop confirmada que les empreses que van guanyar el concurs no donarien continuïtat al servei. Egara –que forma part de l’UTE– no descarta presentar-se al concurs.

tracking