Successos

Arrestat un conductor de 19 anys amb 2,12 d'alcohol i positiu en tòxics

Els agents han detingut a 8 persones per possessió de tòxics

Un control de la policia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha arrestat a 8 persones per possessió de drogues. El dimarts a la frontera amb el riu Runer es procedeix a la detenció d'un home de30anys amb 0,7 grams d'èxtasi, el dimecres els agents van detenir al mateix lloc un home de29anys amb 9 pastilles d'èxtasi. El dissabte en un local d'oci nocturn del Tarter, un home de32anys amb 1 gram de cocaïna rosa "tusi". De la mateixa manera en diferents indrets del Pas de la Casa els dies el dissabte i el diumenge la policia va arrestar un home de27anys amb 0,4 grams de cocaïna, un home resident de40anys amb 1,5 grams de cocaïna i dos homes no residents de 35 i 28 anys amb 2,2 grams de cocaïna.Finalment,avui a Encamp un home resident de26anys ha estat arrestat amb 0,3 grams d'heroïna i 0,3 grams de metamfetamina. La policia va detenir el divendres un home de 24 anys, per positiu en tòxics (THC, cocaïna i amfetamina) i en l’interior del cotxe duia 94 grams de marihuana, durant l’escorcoll se li troben 6 grams de cocaïna. I finalment el dissabte, un home de 47 anys va donar positiu amb una taxa de 1,80 g/l i també positiu en tòxics (THC i amfetamina), també se li troba 4,1 grams d’speed i 5,6 grams de marihuana.

Pel que fa a delictes contra la seguretat col·lectiva s'han dut a terme 16 detencions, dotze homes amb edats compreses entre 22 i 53 anys, amb taxes superiors a 0,80 g/l. La taxa més elevada ha estat de 2,12 grams d'alcohol per litre de sang, un home de19anys que va donar un resultar positiu a la prova de tòxics salivar.

Pel que fa a possessió de toxics, la policia va detenirun home de 24 anys, per positiu en tòxics (THC, cocaïna i amfetamina) i en l’interior del cotxe duia 94 grams de marihuana, durant l’escorcoll se li troben 6 grams de cocaïna. I finalment el dissabte, un home de 47 anys va donar positiu amb una taxa de 1,80 g/l i també positiu en tòxics (THC i amfetamina), també se li troba 4,1 grams d’speed i 5,6 grams de marihuana.

tracking