Habitatge

La coordinadora culpa als youtubers de fer especulació

La plataforma assegura que "s'han posat catifes vermelles" al luxe i que el Govern "permet que la població andorrana empobreixi"

Vista aèria de la concentració de pisos al centre d'Escaldes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"L'especulació amb els pisos és culpa dels youtubers, fons voltor i famílies adinerades andorranes". Així ho ha expressat la Coordinadora per un habitatge digne a través d'un manifest que exposa que cal "posar fi a les pràctiques especulatives que posen en perill el dret a una vida digna". La plataforma ha abordat la temàtica criticant que "s'han posat catifes vermelles" a la inversió de construccions de luxe i que el Govern "està permetent que la població andorrana empobreixi". En aquest sentit, al manifest s'exposa que el sou mínim, de 1.370 euros mensuals, no permet accedir al lloguer d'un pis de 1.500 euros de mensualitat i assegura que això "ho converteix en un simple producte comercial inaccessible per a molts".

La plataforma sosté que no s'ha de permetre que l'especulació "es converteixi en mercaderia" i afirma que la incertesa de la problemàtica de l'habitatge al país posa en perill "el futur del jovent". "Fan fora a veïns i veïns sense cap mena de control", ha afegit.

tracking