Solidaritat

i&i Serveis presentarà nous productes exclusius a l'Ski World Cup de Soldeu

La tasca permet donar feina a sis persones en la línia de negoci d'elaboració d'articles promocionals i de regal

Clauer "ilu"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa d'inclusió sociolaboral de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell formarà part, durant aquest cap de setmana, del grup d'entitats i empreses que col·laboren en l'AUDI FISSkiWorldCup de Soldeu. Els dies 10 i 11 de febrer,i&iServeis comptarà amb un estand alWorldCupVillageamb productes fets a mà, elaborats per les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que treballen a l'empresa. Concretament, a l'estand s'hi podran trobar 3 articles nous i exclusius de la copa del món d'esquí de Grandvalira, com són dos clauers de flocs de neu i un altre amb forma d'ulleres d'esquí.

Des de principis de generi&iServeis ha elaborat un total de 200 articles exclusius per a l'esdeveniment esportiu, que es posaran a la venda juntament amb altres productes de la secció, sota la denominació de marca "ilú". Aquesta tasca permet donar feina a 6 persones en la línia de negoci d'elaboració d'articles promocionals i de regal.

El dissabte d'11 a 15 hores,i&iServeis també oferirà un taller infantil gratuït d'elaboració de clauers i xapes personalitzades, obert a tot el públic assistent a l'esdeveniment.

tracking