COSSOS ESPECIALS

El cos de banders incorpora cinc nous efectius

Els nous agents ocuparan els càrrecs de director, cap d'unitat i tècnic administratiu

Agents del cos de banders.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cos de banders ha incorporat cinc nous efectius, entre els quals hi ha la figura del director, tres caps d'unitat i també s'ha adscrit un tècnic administratiu. Amb aquestes noves incorporacions el cos compta amb un total de 20 banders i es cobreixen les baixes per jubilació a la vegada que es reforça el suport necessari perquè els banders poguin continuar oferint el servei adaptat a les necessitats actuals.

Guillem Casal, ministre dee Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, ha destacat que el cos ha anatadquirint un vessant multidisciplinari, tant en l’àmbit tècnic, amb la introducció de noves metodologies de treball, com en l’àmbit social, amb una labor pedagògica, així com de sensibilització ciutadana sobre la importància de respectar i protegir el nostre entorn natural.

Els cinc nous agents del Cos de Banders s’incorporen aquest mateix dijous 8 de febrer després de passar l’examen corresponent a l’edicte, i ara inicien un període de formació de 12 mesos i, posteriorment, hauran de completar un període de prova de 6 mesos més.

Nou títol de bàtxelor en relacions internacionals

El Govern ha aprovat aquest dimecres la creació del títol estatal de bàtxelor en relacions internacionals, que ha de permetre als titulats exercir com a tècnics, consultors i gestors en els ministeris governamentals que disposin d’una competència en matèria internacional i que puguin esdevenir personal del cos diplomàtic i consular. Aquesta nova titulació també permetrà als titulats treballar en organismes internacionals, en afers públics, en organitzacions no governamentals (ONG), en institucions privades internacionals, i en empreses de comunicació i consultories professionals.

D'altra banda, en matèria d'educació també s'ha aprovatel pla d’estudis del bàtxelor en enginyeria d’organització industrial de la Universitat Europea IMF.Les persones titulades en aquest obtindran les competències per incrementar la competitivitat i la sostenibilitat de les activitats industrials i de serveis; promoure la millora contínua i la innovació de productes; i aplicar els models organitzatius, els serveis i els processos tecnològics més adequats a cada empresa, en el marc del nou model industrial. La titulació que correspon al nivell 6A del Marc andorrà de qualificacions (MAQ) s’imparteix en la modalitat virtual, excepte les estades formatives externes no curriculars. La durada dels estudis és de tres cursos acadèmics a temps complet dividits en sis semestres.

tracking