Política

Andorra Endavant demana una investigació externa per l'afer de les pensions

La formació de Montaner considera "un escàndol els pagaments excessius de la CASS"

Carine Montaner en una sessió del Consell General.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Endavant s'ha pronunciat per primera vegada avui sobre el cas de les irregularitats en l'abonament de pensions d'invalidesa de la CASS. Ho ha fet amb un comunicat públic per demanar "una investigació externa per esbrinar la veritat sobre aquests pagaments 'per error'" i qualifica com "escàndol que ha sacsejat la CASS arran de la revelació de pagaments excessius per un total d'1,5 milions d'euros a persones amb invalidesa".

El partit de Carine Montaner destaca "la importància d'una investigació externa, neutra i fiable que permeti accedir a la CASS per obtenir una visió completa i imparcial dels fets", i "que garanteixi la imparcialitat i credibilitat del procés", enfront de la proposta de crear una comissió d'enquesta interna duta a terme per la mateixa CASS o el Govern.

Tal com expressa en el comunicat, la formació manté la seva determinació de buscar "la veritat sobre aquesta qüestió" i romandrà a l'espera de la compareixença de la CASSS davant de la comissió legislativa de la CASS programada per a demà al Consell General per tal de tenir més informació.

tracking