CREAND

Sessió informativa sobre igualtat en l'àmbit laboral

L'acte serà el 8 de febrer a les 18.30 hores a l'edifici de Creand

Creand Crèdit Andorrà Seu SocialCreand

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creand Crèdit Andorrà i Crowe Andorra, amb la col·laboració del Govern d'Andorra, organitzen la sessió informativa 'Quines són les claus en matèria d'igualtat i en l'àmbit laboral?'.Aquesta conferència formativa es dirigeix a empreses i entitats del país que vulguin conèixer i entendre les recents obligacions en matèria d’Igualtat.

L'objectiu de la jornada és oferir una visió clara i didàctiva de les implicacions legislatives en matèria d'igualtat i donar a conèixer les passes que s'han de seguir per tenir aprovats i integrats en el si de les entitats del pla d'igualtat.

La sessió serà impartida per professionals de Crowe Andorra especialitstes en la qürestió, amb la participació de representatns de l'Àrea de Polótoqies d'Igualtat del Ministeri d'Afers Socials i Funció Pública del Govern d'Andorra. L'exposició anirà a càrrec de Marc Baró, gerent del departament de Corporate de Crowe Andorra; Mireia Gallart, supervisorta del departament de Corporate de Crowe Anodrra; Mireia Porras, cap de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del Ministeri d'Afers Socials i Funció Pública del Govern d'Andorra i Maria Jesús Parra i Gloria Reig, sòcies de l'Àrea Laboral de Crowe Legal i Tributrai Barcelona.

L’acte tindrà lloc el dia 8 de febrer, a les 18.30 h, a l’edifici Creand. Per a l’assistència presencial és necessària inscripció prèvia al telèfon 88 88 88. Per assistir-hi de manera online, s’ha de fer la inscripció a través de l’enllaç següent bit.ly/3SrZPyS.

tracking