salut

79 donants nous en la sisena campanya de donació de sang de l'escola andorrana

El Centre de Congressos ha reunit un total de 415 donants

Sisena edició de la campanya de donació de sangCreu Roja Andorrana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per sisè any consecutiu el calendari de donació de sang del 2024 comença amb una campanya organitzada i gestionada pels alumnes de primer curs de segona ensenyança d'Encamp, Ordino i Santa Coloma. Aquest any s'ha desenvolupat entre el dimecres 31 de gener i el divendres 2 de febrer al Centre de Congressos d'Andorra la Vella i ha reunit un total de 415 donants, un 14% més que la campanya anterior, amb 79 donants nous i una gran afluència centrada especialment a lestarda. D'aquestes 415 donacions totals, van resultar efectives 355, això representa 35 més que l'any 2023.

La campanya a més de tenir unimpacteconseqüent en matèria de salut pública té una important vocació social i solidària, ja quepermet conscienciar els alumnes sobre laimportànciade les donacions i de l'altruisme en general.

La cita prèvia obligatòria permet un flux constant i repartit de donants durant el dia i permeten més fluïdesa a la sala de donacions i d'espera, peròtot i aixòla gran majoria en concentra durant les tardes de dimecres a divendres.Coml'any passat cada centre educatiu va ocupar-se del desenvolupament sencer d'una jornada, reunint més de 300 joves d'entre 12 i 13 anys.

tracking