MOBILITZACIÓ CIUTADANA

La coordinadora per l'habitatge estableix el full de ruta

La primera assemblea de l'organització no descarta fer més mobilitzacions per reclamar solucions entorn de l'habitatge

Capçalera de la manifestació per un habitatge digne.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora per l'habitatge va establir ahir en la seva primera assemblea general les bases organitzatives del col·lectiu. L'organització destaca que durant la reunió es va reafirmar la dedicació principal a aconseguir l'accés a un habitatge digne per a la ciutadania. Aquest objectiu asseguren que es buscarà mitjançant la generació d'eines de suport mutu i solidaritat, així com la mobilització del conjunt de la població per reclamar solucions generals al país.

De la mateixa manera, en l'assemblea es va definir el full de ruta amb tres passos, "l'anàlisi de la situació de l'habitatge al país, l'establiment d'un programa per a l'habitatge digne i el desenvolupament d'un pla d'acció per assolir aquest objectiu". Alhora, van consolidar una estructura interna amb una assemblea general com a màxim òrgan decisiu, una junta coordinadora per garantir l'execució de les decisions, i diversos grups/comissions de treball per abordar les diferents qüestions.

La coordinadora ha inciditen el fet ques'ha pres ladecisiódeconstruir-selegalment com a associació amb l'objectiu de consolidar-se internament abans deferaquest pas i es configuren com uncol·lectiumés, que forma part del Moviment de l'Habitatge i "tendeix la màper col·laborar a totes les persones i agents socials implicats en aquest moviment, sempre amb la premissa de treballar pels interessos majoritaris de les classes populars del país" remarca la coordinadora.

tracking