Protecció de Dades

L'APDA fa una crida a la ciutadania per fer la guia de les immobiliàries

L'Agència vol confeccionar un document per evitar infraccions per part del sector i els interessats hauran d'enviar les seves aportacions abans del 26 de febrer

Guia de protecció de dades per al sector immobiliariAgència de Protecció de Dades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència de Protecció de Dades (APDA) ha facilitat un procés participatiu obert a la ciutadania a través del qual les persones poden aportar els seus suggeriments i consells per a elaborar una "guia conjunta" amb l'objectiu d'evitar infraccions en el sector immobiliari. L'Agència ha facilitat un manual preliminar on s'hi detalla alguns aspectes a tenir en compte a l'hora de fer les aportacions. Els interessats ho hauran d'enviar al correu electrònic de l'Agència,apda@apda.ad, abans del 26 de febrer, amb l'assumpte "Consulta prèvia Guia PD sector immobiliari".

La cap de l'organisme, Resma Punjabi, ja va manifestar el passat mes d'octubre la necessitat de disposar d'un document que "detalli la informació necessària i exacta" que pot sol·licitar una immobiliària a l'hora de llogar una vivenda. Entre algunes de les infraccions que va destacar està la demanda dels punts de la CASS o dels extractes bancaris, titllant-ho "d'excessiu". Punjabi va admetre doncs que el sector immobiliari "té dificultats per adaptar-se a la llei".

tracking