PROTECCIÓ CIVIL

Tallers de nivologia i actuació en casos d'allaus per estudiants

La formació durarà fins al 12 de març i hi participaran els alumnes de tots els sistemes educatius

Tallers nivologia impartits per Protecció CivilGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats i el departament de Protecció Civil i Gestió d'Emergències han iniciat avui els tallers de nivologia i actuació en casos d'allaus per a estudiants de 10 a 14 anys dels tres sistemes educatius del país.

L'objectiu d'aquestainiciativa pràctica és donar una formació perquè els estudiants actuïn de manera correcta i ràpida en una situació de risc o d'emergència. El taller específic de nivologia i actuació en casos d'allaus, que s'allargarà fins al 12 de març d'enguany, és un curs sobre el terreny que participen uns 245 alumnes del sistema educatiu andorrà, 419 del sistema educatiu espanyol, francès i congregacional.

Les estacions d'esquí faciliten els seus professionals i un espai per poder dur a terme el taller a les seves instal·lacions. Els alumnes faran pràctiques de nivologia amb lectura del butlletí de perill d'allaus i pràctiques de recerca en allaus amb utilització del material de rescat (dispositiu de vigilància d'allaus (DVA), sonda i pala).

tracking