Economia

Torres celebra el bon funcionament del vol a Palma a Fitur

El Principat exposa l'oferta turística del país i els esdeveniments més destacats del 2024 a la fira internacional de turismes de Madrid

Jordi Torres amb Margalida Prohens i Jaume Bauzá a FiturGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Turisme torna a ser un any més presenta a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur). Enguany en la seva 44a edició compta amb la representació de més de 150 països. D'aquesta manera, el Principat té l'oportunitat d'exposar durant cinc dies del 24 al 28 de gener tota l'oferta turística de la qual disposa el país, especialment pel que fa als esdeveniments més destacats que hi tenen lloc.

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres ha participant a la fira on s'ha trobat amb la presidenta autonòmica Margalida Prohensi posteriorment s'ha reunit amb el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá, amb qui ha analitzat la prova pilot de vol que s’està duent a terme aquesta temporada d’hivern entre Andorra-La Seu d’Urgell i Palma. Torres i Bauzá han celebrat el bon funcionament de la ruta fins al moment i han acordat a col·laborar en temes de sostenibilitat i economia circular. De la mateixa manera, el ministre s'ha trobat amb l'ambaixador del Regne Unit a Andorra, Hugh Elliott, i el cònsol general a Barcelona, Lloyd Milen, amb qui ha intercanviat impressions sobre l’evolució del mercat anglès.

Finalment, Jordi Torres i la seva homòloga del Paraguai, Angie Duarte, han analitzat l’aplicació del memoràndum d’entesa signat a l’abril d’ara fa dos anys i han acordat establir un pla d’acció que permeti a ambdós països posar en comú els seus models de governança, estratègia turística i sostenibilitat del sector. Per finalitzar Torresha estat rebut aquest matí, juntament amb la resta de ministres presents, pels Reis d’Espanya, que han inaugurat la fira.

Pel que fa a l'stan d'Andorra a Fitur es donaran a coneixer a través de les pantalles de gran format i material gràfic inicatives culturals, socials i esprotives com el CLÀSSICAND, l'Andorra Mountain Music, el retorn del Cirque du Soleil, la Copa del món femenina d'esquí alpí, el Mundial de BTT o l'Andorra Taste.L'estand d'Andorra està situal al pavelló 4 i aplega per primera vegada 17 empreses i organismes de perfils diversos del país, que acumula la xifra més alta d'expositors fins ara. Les empreses que es troben a Madrid ara son l'Andorra Health Destination, Grandvalira Resorts, Caldea, Unnic Andorra, Bicilab, Roc Blanc Hotels, Plaza Hotels & Resorts, Hotansa, Park Piolets Mountain Hotel & Spa, Hotel Princesa Park, Hotel Starc by Pierre & Vacances, Daguisa Hotels, Itravex, Internova, Evenia Internacional, Viajes Para Ti i Autocars Nadal – Grup Julià. Tots ells disposen d’un espai propi dins l’estand d’Andorra Turisme on poder mantenir reunions amb altres empreses del sector i amb potencials clients.

La fira, que s’ubica a Ifema i compta amb 9 pavellons per acollir les més de 9.000 empreses expositores, està destinada específicament a professionals del sector.

Andorra Turisme a Fitur

tracking