DETINGUTS EL DIVENDRES

Els violadors de la noia del Pas ingressen a la Comella

Els homes van abusar presumptament de la jove en un hotel del poble encampadà

Dos policies al Pas de la Casa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos turistes irlandesos van ser detinguts divendres en un hotel de Soldeu per la presumpta violació d’una jove, veïna del Pas de la Casa. Els fets van succeir la matinada de dimecres, ja que la noia i el visitant més jove, de 25 anys, van fer amistat i la noia va acceptar anar fins a l’hotel. Es dona la circumstància que els dos presumptes violadors són el nebot i el seu oncle, de 48 anys.

La situació es va torçar i es va posar molt perillosa i la resident encampadana va decidir marxar, però els dos homes ho van impedir i, segons fonts policials, suposadament van procedir a forçar-la sexualment. No hi ha indicis que fos drogada amb cap mena de substància tòxica.

Els dos homes van passar a disposició judicial ahir al matí i a primera hora de la nit van ingressar el centre penitenciari de la Comella. Ambdós formaven part d’un grup de turistes que s’havien desplaçat al Pas de la Casa per esquiar i gaudir d’uns dies de la neu i les compres. Després dels fets van penjar el cartell de “no molesteu” a la porta de la seva habitació i van comunicar al seu guia que havien decidit seguir l’estada a Andorra pel seu compte, ja que l’activitat de l’esquí no els agradava.

Les mateixes fonts van indicar ahir que els dos presumptes violadors eren molt conscients del que van fer i van considerar que allotjant-se en un altre establiment podrien despistar la policia. Sense manies, es van registrar en un hotel de Soldeu, i gràcies a la investigació de la policia van ser detinguts divendres a la tarda, hores després de la denúncia de la noia, també d’uns vint anys.

Els dos turistes arrestats van ser a les dependències policials fins ahir al matí i després van passar a disposició judicial com a autors d’un delicte contra la llibertat sexual. El batlle en va decretar l’ingrés al centre penitenciari de la Comella.

tracking