esmenes

El PS vol que s'especifiquin els trams i els augments dels salaris que incrementaran

Salazar ha entrat avui dues esmenes al Projecte de llei de mesures urgents per a la millora del poder adquisitiu de la ciutadania

Judith SalazarPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del grup parlamentari socialdemòcrata i consellera general del PS, Judith Salazar, ha entrat avuidosesmenes al Projecte de llei de mesures urgents per a la millora del poder adquisitiu de la ciutadania.

D'aquesta manera, els socialdemòcrates proposen establir un redactat més clarificador sobre els barems dels tres supòsits previstos d'augment als salaris, on s'exposin concretament els imports exactes de salari que s'han d'incrementar ien base al'augment que correspon a cada franja. L'objectiu és que qualsevol persona assalariada pugui saber més fàcilment quin és l'augment que li correspon, en el cas que escaigui, si cobra mensualment menys de 2.504,29 eurosdistribuïtsen 12 pagues.

Pel que fa a la primera modificació del PS, l'esmena fa referència del Projecte de llei i s'aposta per canviar-lo a "Projecte de llei relatiu a la revaloració dels salaris fins al salari mitjà". Salazar exposa que l'actual no té "massa sentit parlar de mesures urgents (en plural)", ja que a diferència de les lleis anteriors, ones previenaltresmesuresper millorar el poder adquisitiu de la ciutadania, aquesta només preveurevaloritzarels salaris que van des del salari mínim fins al mitjà.

tracking