Manifestació

Bloquejos a l'RN-20 per la mobilització dels agricultors francesos

La manifestació s'ha concentrat a Tarascó, a la rotonda del Sabart, i Mobilitat descarta que pugui haver afectacions en l'accés al país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mobilització dels agricultors francesos per la protesta contra el Govern per l'augment dels preus del carburant s'ha desplaçat per la regió d'Occitània en els darrers dies i s'ha acostat avui al Principat amb talls a la carretera RN-20 a partir de les 14 hores. Segons informa la prefectura de l'Arieja, la manifestació es concentra a Tarascó amb talls a la via, a l'alçada de la rotonda del Sabart. Les retencions han estat enambdós sentits de la marxa. Segons el servei de les carreteres de França, la cua s'ha allargat fins a 1 quilòmetre i el departament de Mobilitat descarta que pugui haver afectacions en l'accés al país per la frontera francoandorrana.

Els bloquejos dels manifestants s'ha estès des del dijous pels departaments de l'Alta Garona, l'Arieja, Gers i els Alts Pirineus sense data de finalització encara. Els trams afectats fins ara han estatl'autopista A61 aCastellnou d'Arri, l'A62 a los Sarrasins, l'A64 a Carbona i Tarba, l'A645 a Luchon i la carretera RN124 a Illa Jordà i Samatan. Els manifestants es desplaçaran dilluns vinenta la regió de la Nova Aquitània, a la localitat d'Agen.

tracking