Successos

Intenta rebentar un caixer i causa danys valorats amb 6.000 euros

El detingut hauria actuat entre el 12 i el 14 de gener en un aparcament a Escaldes-Engordany

Un dels vehicles on el detingut va robarPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir ahir a la tarda un home no resident de36anys per danys a un caixer de l'aparcament comunal de les Molleres d'Escaldes-Engordany i robatoris amb força a vehicles que s'hi trobaven estacionats. El perjudici econòmic pels danys i furts amb força ascendeix a 6.000 euros.

L'home hauria actuat en dues ocasions entre el 12 i el 14 de gener al pàrquing situatentrea la carretera de l'Obac i la carretera d'Engolasters. En el primer intent va forçar un caixer i va cometre un primer furt amb força trencant el vidre posterior d'un vehicle. En el segon, dos dies més tard, va repetir el mateix procediment amb tres cotxes més i va tornar a malmetre el caixer. De l'interior dels vehicles va endur-se efectes personals i diners, amb l'objectiu d'aconseguir efectiu ràpidament.

La investigació va permetre a la policia identificar i localitzar el presumpte autor a la parròquia escaldenca. L'home s'allotjava al domicili d'un conegut seu que viu al país, prop de la zona on va actuar.

La policia confirma que la col·laboració ciutadana ha contribuït en el bondesenvolupamentde la investigació que s'ha saldat amb la detenció del presumpte autor dels fets.

tracking