Cultura

Obert el termini per presentar-se al Festival Ull Nu

Els interessats poden enviar les sol·licituds fins el 24 de març

L'entrega de premis del Festival Ull Nu 2023.Ull Nu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElFestival Audiovisual d’Andorra Ull Nu ha obert la convocatòria per participar en la propera edició que se celebrarà entre el 8 i 12 de maig. Fins al 24 de març, els interessats poden enviar la sol·licitud per presentar el seu curtmetratge ala pàgina web del festival, www.festivalullnu.com/participa, o bé a través de les plataformes FilmFest Platform o Festhome.

Els guanyadors s'escolliran en la cerimònia de cloenda i el públic assistent podrà votar la seva obra preferida al mateix lloc dels premis, en què s'atorgarà el guardó al millor muntatge, millor curtmetratge i millor guió, entre d'altres.

El festival recorda que els sol·licitants menors de 35 anyshauran de ser nascuts o residents a Andorra, Catalunya, Navarra, Aragó, País Basc, Occitània o Nova Aquitània.

Ull Nu Lab de guió

El festival obre la convocatòria per participar a l'Ull Nu Lab, oberta a partir de l'1 de febrer fins a l'1 d'abril.Les inscripcions es poden fer enviantun correu electrònic a participacio@festivalullnu.com.

Entre els candidats, es triaran vuit guions que seran els finalistes i que gaudiran de les sessions de treball "per millorar les versions presentades al costat de tutors experts i professionals de la indústria audiovisual", segons concreta el festival a través d'un comunicat.Un jurat professional triarà dos guanyadors que s’enduran 500 euros cada un.

tracking