Sistema financer

MoraBanc reobre l'oficina central amb 40 professionals

L'espai s'ha ampliat després d'una reforma de quatre mesos

Nous espais de la central de MoraBanc per atendre al públicMoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'oficina central de MoraBanc a l'avinguda Meritxell,96 ha reobert després d'una reforma de les instal·lacions que ha durat quatre mesos. L'entitat informa aquest matí que s'ha ampliat la capacitat d'atenció al públic i ara acull un equip de 40 professionals amb un entorn "millorat i més accessible per oferir una millor atenció al client".

MoraBanc anuncia que arran d'aquesta reforma l'oficina del Fener deixa de ser d'atenció al públic i la de l'avinguda Meritxell,85 queda tancada per ser reformada, i els equips dels dos espais es traslladaran a la central. L'entitat destaca que l'any passat va començar la reforma de 6 oficines pel compromís "d'oferir el millor servei als clients, i el millor espai per treballar als equips". La rehabilitació ha suposat un canvi del sistema de climatització, instal·lació d'il·luminació LED de baix consum, i la minimització de l'ús del gasoil, explica MoraBanc.

L'oficina de Príncep Benlloch va reobrir la setmana passada i la segona quinzena de gener es preveu la reobertura de l'espai del Pas de la Casa. MoraBanç reformarà a més l'edifici Mil·leni de l'avinguda Meritxell, 96.

tracking