Salut

Les farmàcies tindran 5 dies per treure els medicaments de les webs

El termini comença a comptar a partir de dimecres vinent, segons la circular que el ministeri ha enviat als establiments

L'hàbit de solucionar-ho tot amb medicaments

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La derogació de l'ordre ministerial que permetia que les pàgines web de les farmàcies donessin informació de medicaments amb recepta es farà efectiva en el BOPA de la setmana vinent i, a partir de la publicació, els establiments tindran cinc dies hàbils per retirar aquest contingut. El ministeri de Salut ha clarificatavuiel termini a les farmàcies després que el Govern ja informés al Col·legi aquesta setmana de la mesura, que vol acabar amb les males pràctiques detectades de venda de fàrmacs per Internet.
L'ordre ministerial permetia a les farmàcies incloure contingut de medicaments amb recepta a les seva pàgines web, un contingut, però, només relacionat amb les funcionalitats del fàrmac. Però el ministeri hauria constatat que aquesta informació hauria donat peu a vendes irregulars per Internet, una pràctica que pot posar en risc la salut de les persones. Per això s'ha optat per acabar amb aquesta possibilitat.
tracking