Formació

Demanda rècord al taller d'emprenedors 2024

El curs ha rebut un total de 47 sol·licituds per a participar-hi, de les quals se n'ha seleccionat 20

Curs inaugural a càrrec de l'empresària SasplugasGovern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 24è taller d’emprenedorsha iniciat avui amb un rècord de demandes de 47 persones,de les quals se n’han seleccionat 20 en funció de la proposta de projecte empresarial.La jornada inaugural ha anat a càrrec del testimoni de l’empresària andorrana Paola Sasplugas, fundadora de l'empresa P de Paola, en què recentment ha obert una botiga al país i ja compta amb 30 més arreu del món.

L'edició d'enguany se centra en eldesenvolupament de projectes empresarials "d’alt valor afegit" i vol impulsar diferentsiniciatives emprenedores, "especialmentels negocis que apostin més per la innovació", segons informa el Govern a través d'un comunicat.El curs clourà el 27 de juny amb la finalització del pla d’empresa per part dels participants i el Govern premiarà els tres millors projectes.

La iniciativa ésde caràcter gratuït des de la seva creació l'any 1999 i compta ambel suport de la Universitat d’Andorra. S'ha format un total de 320 emprenedors, dels quals un centenarhan creat una empresa real, segons informa l'Executiu.

tracking