Successos

Arrestats dos dels traficants vinculats amb l'operació antidroga Bronx

En el dispositiu policial es van comissar un total de 32 grams de cocaïna, mig quilogram de marihuana i 2.000 euros en bitllets

Estupefaents confiscats per la policia de l'operació BronxPolicia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir ahir a la tarda a Sant Julià de Lòria un altre delspresumptestraficants vinculat amb l'operació antidroga Bronx, que va permetre desmantellar una xarxa de venda d'estupefaents fa poc més de dos anys.

L'home de39anys no es trobava al país en el moment de la intervenció i tenia una ordre de recerca i detenció des de llavors. El detingut ha passat a disposició judicial aquest dimecres al matí.

Avui al migdia a la parròquia laurediana, la policia ha detingut a la seva parella, una dona de 35 anys, que també tenia una ordre de recerca i detenció com a presumpta traficant d'estupefaents. Ella estaria implicada en una l'operació anterior anomenada 'Queen' i hauria fet de nexe entre les dues xarxes de venda de droga. La dona ha passat a disposició judicial aquesta setmana.

L'operació Bronx va detenir dos homes de44anys el novembre del 2021 com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i un tercer, de36anys, uns dies més tard. En el dispositiu policial es van comissar un total de 32 grams de cocaïna preparats per a la venda, mig quilogram de marihuana i 2.000 euros en bitllets, i elements que corroboraven l'existència d'unimportanttràfic d'estupefaents.

La Bronx és la continuació d'una altra operació anomenada la Queen, que es va dur a terme el gener del mateix any i que va saldar amb la detenció de sis persones tres homes de 28, 30 i 32 anys i tres homes de 21, 28 i 32. En l'operació Queen es van desmantellar tres punts de venda de droga, dos a Andorra la Vella i un tercer a Sant Julià de Lòria.

tracking