Afers exteriors

Andorra clou negociacions amb Montenegro per la no doble imposició

Ambdós països iniciaran els tràmits interns per signar l'acord i fer la posterior ratificació

Souque i Peranovic durant la rúbrica del textSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra i Montenegro han conclòs les negociacions de l’Acord per eliminar la doble imposició (CDI)amb relació als impostos sobre la renda i sobre el capital i la prevenció de l'evasió i l'elusió fiscals. Segons informa el Govern a través d'un comunicat, s'ha finalitzat el redactat del text i els dos països iniciaranels tràmits interns que han de permetre la signatura del text i la seva posterior ratificació per part dels dos Estats.

Andorra té pendent rubricar i signar l'acord amb Bèlgica i Lituània i compta actualment amb un total de 16 CDI signatsambels països veïns, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Portugal,, Xipre, San Marino, Hongria, República Txeca, Croàcia, Mònaco, Islàndia, Països Baixos i Corea del Sud.

La ronda de negociació ha tingut lloc del 9 al 10 de gener al Principat i ha anat a càrrec dela secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals del Ministeri de Finances, Noelia Souque, i de la directora general de la Direcció de Règim Tributari i Duaner del Ministeri de Finances montenegrí, Biljana Peranovic.

tracking