Creand Fundació

Tallers de gestió de fitxers al núvol i d'intel·ligència artificial

Les persones més grans de 60 anys s’hi poden inscriure a partir d’avui 8 de gener

Espai d'Envelliment saludable de Creand FundacióCreand Fundació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creand Fundació inicia aquest mes de gener una nova temporada d’activitats en el marc del programa ‘Envelliment saludable’ adreçades a les persones més grans de 60 anys. En aquesta edició, les novetats més destacades són els tallers de gestió de fitxers al núvol i d’intel·ligència artificial. També s’han previst noves iniciatives per ensenyar què cal tenir en compte a l’hora de viatjar per fer-ho de manera segura, xerrades sobre energies renovables, educació financera i nous continguts culturals i de prevenció de la salut.

En el nou taller d’organització de fitxers, els assistents aprendran les tècniques per organitzar fotografies i documents,concretament en iCloud i Google Fotos. Les sessions sobre seguretat quan viatges se centraran a ensenyar com fer cerques fiables per preparar el viatge de manera ràpida i segura. Pel que fa a les xerrades temàtiques, la que versarà sobre intel·ligència artificial farà un repàs a aquesta tecnologia i explicarà què és, què podem fer nosaltres amb IA, quins perills té i quin és el seu futur immediat. Per la seva banda, la que tractarà sobre educació financera permetrà entendre millor com funciona l’economia i les finances personals, a través de l’explicació de conceptes que afecten el dia a dia, com el PIB o l’IPC, entre altres. Amb FEDA es durà a terme una xerrada que repassarà les diferents font d’energia que existeixen i els sistemes de producció d’electricitat que té Andorra.

Les inscripcions s’obren avui 8 de gener. Les persones interessades s’han d’apuntar a través del telèfon 86 80 25. Les places a les activitats presencials són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Aquestes iniciatives tenen lloc a L’espai, el centre social d’activitats i formació de Creand Fundació.

tracking