PROTECCIÓ DE DADES

Sabrina Pujol dimiteix com a inspectora de l'APDA

La Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals serà qui haurà d'analitzar els passos a seguir a partir d'ara

Belina Babi i Sabrina Pujol al seu jurament com a noves inspectores de l'APDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La inspectora de l'Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA), Sabrina Pujol, ha presentat avui la seva dimissió del càrrec amb una carta adreçada al síndic general. Carles Ensenyat, ha comunicat als presidents de tots els grups parlamentaris la dimissió de la inspectora. Pujol posa d'aquesta manera punt final a la seva trajectòria a l'APDA, organisme depenent del Consell General.

L'AgènciaAndorrana de Protecció de Dades compta plena autonomia en la seva gestió, tot i que és el Consell General qui designa 'el cap de l'agència i els inspectors de Protecció de Dades' per majoria qualificada de dues terceres parts en primera votació o de majoria absoluta en segona votació.

Amb la dimissió de Pujol, l'APDApassa a tenir una única inspectora. Davant d'aquesta situació, el Consell General ha comunicat que serà la Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals, encarregada dels afers relacionats amb l'agència, qui haurà d'analitzar els passos a seguir a partir d'ara.

tracking