Seguretat vial

Controlat un conductor drogat, ebri i sense permís

L'home portava a més 2,1 grams de cocaïna

Un control d'alcoholèmia de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor de 35 anys que tenia el permís retirat ha estat controlat per la policia la matinada de diumenge circulant sota l'efecte de les drogues i l'alcohol. El cos de seguretat informa que l'home va donar positiu a la prova de tòxics i a més duïa a sobre 2,1 grams de cocaïna. Els agents el van imposar a més una sanció administrativa perquè va donar 0,76 grams per litre de sang en la prova d'alcohol, ja que no superava el límit penal. L'home va ser detingut per delictes contra la seguretat col·lectiva, la salut pública i l'administració de justícia.

La policia ha efectuat altres cinc detencions de conductors que havien consumit alcohol. Els arrestats han estat dues dones i tres homes amb edats entre els 25 i els 54 anys i les taxes registrades van des dels 0,83 fins als 1,87, segons detalla el cos de seguretat.

Éxtasi i heroïna

El cos de seguretat informa a més de l'arrest de dues persones per portar droga. La primera detenció va ser la matinada de dilluns a un local d'oci nocturn del Tarter quan els agents van controlar un turista de 35 anys amb 0,8 grams d'heroïna. I aquesta mateixa matinada s'ha arrestat un home de 34 anys amb 1,1 gram d'èxtasi al Pas de la Casa.

tracking