Successos

Recerca a França del fugitiu que va marxar per Andorra després de matar un padrí al Segrià

Els mossos han demanat la col·laboració de la Gendarmeria per trobar l'autor del crim que va escapar per Andorra

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Seu d'UrgellSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Continua la recerca de suposat autor de l'homicidi a un veí de Vilanova de la Barca (Segrià) de 84 anys eldivendrespassat. Se'l busca a França i per això els Mossos d'Esquadra han demanat la col·laboració de la Gendarmeria francesa.

Segons va avançar Segrei ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies de fonts properes, la víctima estava podant fruiters quan van tenir lloc els fets. Se sospita que es va encarar amb l'agressor quan li intentava robar el cotxe i llavors el va atacar brutalment a la cara amb unes tisores de podar. La seva dona va donar l'alerta quan no tornava a casa a l'hora de dinar i quan la policia i els serveis d'emergència van arribar a la finca l'home estava inconscient però no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Després d'atacar la víctima, l'agressor hauria fugit amb el cotxe robat en direcció a la Seu d'Urgell. Sembla ser que es va saltar un control a l'alçada de Ponts. Després hauria creuat el Principat en menys d'una hora i finalment hauria arribat a França. Els Mossos també sospiten que l'agressor ja estava fugint quan va atacar la víctima. El cas es troba sota secret de sumari.

tracking