Temporada d'hivern

Temporal de neu al nord i enfarinada al centre

Les precipitacions han deixat gruixos de 10 centímetres als 2.500 metres i una fina capa de neu al matí a la vall central

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La neu que ha caigut des del divendres i anit ha deixat un temporal de neu i fred a tota la zona del nord amb gruixos de 10 centímetres als 2.500 metres i ràfegues de fins a 80 quilòmetres per hora. Als 2.000 metres s'han registrat 7 centímetres de neu i 3 als 1.500, segons el servei meteorològic.La presència de neu a la calçada ha complicat des d'ahir la circulació a la Massana, Ordino i Canillo i a les carreteres d'accés a les pistes d'esquí, així com a l'accés a França.

La previsió indica que avui persistiran els núvols i algunes nevades encara a la meitat nord "afegint uns centímetres complementaris", mentre que a la vall central les precipitacions han deixat una enfarinada de neu de bon matí a Escaldes i a la capital. S'esperen per algunes clarianes durant el dia d'avui.

Meteorologia manté la fase groga a tot el país per l'augment del vent amb temperatures màximes de 2 graus a Andorra la Vella i de 10 sota zero al Pas, mentre que les mínimes seran d'1 grau sota zero al centre i de 13 sota zero al Pas.

tracking