Sistema financer

MyInvestor tanca una ronda d'inversió de 45 milions

El hòlding Nortia Capital i Arama Futura han liderat l'operació

MyInvestor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MyInvestor ha captat 45 milions de capital durant l'últim any el que permet reforçar la seva solvència i donar entrada a nous accionistes, segons informa Andbank aquest matí. El grup Andbank, AXA, El Corte Inglés i diversos family office espanyols recolcen el neobanc MyInvestor.

L'entitat assenyala que al desembre passat es va tancar una ronda de capital que ha elevat el seu capital CET1 per sobre dels 60 milions i situa en més del 40% la ràtio de capital TIER1. El hòlding empresarial Nortia Capital i el family office Arama Futuro han liderat aquesta operació, indica en un comunicat.

MyInvestor va aconseguir en l'últim exercici gairebé duplicar el nombre de clients fins a sobrepassar els 220.000, i el seu volum de negoci va passar de 2.263 milions als 4.373 milions d'euros. Un total de 2.120 milions estan en productes d'inversió, 1.840 milions en comptes i dipòsits de clients, i 413 milions són d'inversió creditícia. L'entitat va registrar l'any passat el primer benefici de la seva història, amb una ràtio de morositat per sota del 0,1% i una ràtio de capital TIER1 de més del 40%, segons detalla el comunicat.

tracking