Turisme

Caldea assoleix un rècord de facturació de 21,6 milions

L'spa ha obtingut un total de 413.700 visitants, 19.500 més que l'any anterior

Les instal·lacions de CaldeaCaldea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea tanca el 2023 amb una xifra rècord de facturació: 21,6 milions d'euros, el que representa un creixement de les vendes del 12%respecte al'any 2022. Segons Caldea, l'spaha duplicat el seu volum de negocien elsúltims deu anys i d'aquesta manera consolida la recuperació i estima que tancarà l'exercici amb un EBITDA de prop de 5 milions d'euros.

L'increment dels ingressos ha estat, d'una banda, el creixement en el nombre de clients. D'aquesta manera, l'spaha rebut 413.700 visitants, 19.500 més que l'any passat i també ha millorat el tiquet mitjà de les entrades en un 6%. De la mateixa forma, Caldea assegura que entre els altres factors que han contribuït a aquesta facturació rècord destaca elcreixementde prop d'un 10% dels serveis complementaris, comsónels tractaments i restauració. Alhora, l'spatambé ha informat que el Club esportiu orientat als residents al país també creix significativament i ha representat el 15% del total dels ingressos.

Caldea extreu dels informes de coneixement de client de la companyia, que els clients han valorat l’experiència Caldea en un 8,5 sobre 10, un fet indicatiu d’una bona valoració global.

tracking