Detingut el campió mundial Rohan Dennis acusat de matar la dona

El ciclista va estar residint durant un temps a la Massana amb la seva família

Rohan Dennis, campió del món de contrarellotgeAFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ciclista iexresidental Principat RohanDennis, ha estat detingut a Adelaida avui acusat d'atropellar mortalment a la seva dona, MelissaHoskins, de32anys. Rohan va estar vivint durant una temporada amb la seva família a la Massana.

Segons informen mitjansaustralians, la dona deDennisva ser atropellada davant la seva casa per una furgoneta. La dona va ser traslladada a l'hospital en estat crític,degut ales greus ferides que tenia i on va morirposteriorment.

Les primeresinformacionsapunten queDennisestavaconduint,per la qual cosa va ser arrestat i acusat d'"homicidi per conducció imprudent i posar en perill la vida humana".

El ciclista australià que acabava ara el seu contracte ambVisma-LeaseaBike, va serespecialistaencontrarellotgea la provaen la quales va proclamar campió del món enduesocasions, el 2018 i 2019.

Agressió a la Massana el 2021

D'altra banda,a l'octubredel 2021 un ciclista professional resident de29anys va ser detingut per agredir la seva parella. Els fets van tenir lloc quan la policia va rebre un avís sobre una dona que estava fugint. La dona, la parella del ciclista, hauria marxat del domicilidesprésde l'agressió sense tenir molt clar on anava. Finalment, va ser acompanyada per una persona a un lloc segurdela Massana i es va procedir a trucar a la policia. Els agents vanprendre-li declaració i es va procedir a l'arrest del ciclista per maltractaments dins de l'àmbit domèstic.

tracking