Mor una dona de 79 anys en un incendi a Sant Julià

La policia investiga si la defunció va ser per inhalació de fum o anterior al foc

Edifici del número 28 del carrer de Lòria de Sant Julià on va morir la dona a l'incendiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 79 anys va morir anit en l'incendi d'un pis a Sant Julià. Els agents de la policia científica està investigant si la defunció de la víctima es va produir per inhalació de fum o si li va passar alguna cosa i va traspassar abans del foc, segons ha informat el cos de seguretat. El servei d'ordre ha indicat que el cos no presentava signes de violència.

Els bombers van rebre l'avís a les 21.10 hores perquè hi havia foc en una habitació en l'interior de la qual hi havia una personaque hauria inhalat molt fum, segons ha explicat el cap de guàrdia. El cos d'extinció va desplaçar un camió de foc, un camió escala, una ambulància i el vehicle del cap de guàrdia i van trobar un incendi en un matalàs que havia provocat molt de fum i una dona inconscient en parada cardiorespiratòria. El foc estava concentrat només a la cambra del pis 4r 2a del número 28 del carrer de Lòria on la dona vivia amb els seus fills que no van partir cap dany.

El cap de guàrdia ha indicat que van extingir ràpidament el foc mentre part dels agents portaven la dona al 3r pis on se li van practicar maniobres de reanimació amb el suport del metge i la infermera del SUM durant uns 45 minuts. Els serveis d'emergència no van poder fer res per reanimar la dona i passades les 22 hores es va declarar la defunció.

El responsable dels bombers en la intervenció ha assenyalat que el foc provenia del matalàs i la causa seria accidental però ha de ser la investigació de la policia la que determini les causes de l'incendi. La resta del domicili no va patir cap afectació ni estructural ni pel fum.

La policia va ser avisada pels bombers a les 21.15 hores per l'alerta per l'incendi amb una persona que finalment va resultar difunta. Al lloc dels fets es van traslladar diverses dotacions dels efectius del cos de seguretat i en confirmar-se l'òbit també hi van acudir el forense i el batlle de guàrdia.

tracking