Educació

Convocatòria per a les beques Fulbright pel 2025

Els interessats poden presentar la sol·licitud a partir del 27 d'aquest mes fins al 10 de maig

Compareixença de Ladislau Baró, ministre d'Afers Institucionals, Educació i Universitats, davant la Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals.Consell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha obert la convocatòria per a optar a les beques Fulbright per al curs acadèmic 2025-2026 per a que estudiants del país puguin cursar un màster o doctorat en universitats dels Estats Units.La durada de la beca és d’un any acadèmic, segons el calendari de la universitat escollida (de nou a dotze mesos), amb opció de renovar-se un segon any.Els interessats poden presentar la sol·licitud a partir del 27 d'aquest mes fins el 10 de maig del 2024 a les 14.30 hores.Les sol·licituds s’han d’enviar en format PDF a l’adreça electrònica fulbrightandorra@govern.ad.

Rehabilitació de l'eslgésia de Santa Bàrbara

El Govern destinarà 83.031 euros per als treballs derehabilitació de l’església de Santa Bàrbara d'Ordino i que tindran una durada de dotze setmanes. Les obres consistiran enmillorar l'estat i la conservaciódels fonaments, els murs, la coberta, els tancaments i els revestiments. També està previst que es renovi la xarxa elèctrica del momument. L'empresa a càrrec de les obres és Constructora Hundeka, SLU.

tracking