Espot afirma tenir "la sensació més que mai agredolça" pels resultats

El líder de Demòcrates destaca que l'escenari de "tots contra DA" feia difícil poder guanyar algunes parròquies

Espot a la roda de premsa de DA posterior a les eleccions comunalsM.B

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavier Espot ha assegurat aquesta nit que amb el resultat de les comunals per a DA "la sensació és més que mai agredolça, perquè hi ha bones notícies i per d'altres males noticies" i ha manifestat que la situació que han deixat els comicis és molt similar a les primeres eleccions on va optar a cap de Govern "perquè vam guanyar quatre territorials i vam perdre tres". El líder demòcrata ha assenyalat que "no hem de fer excessiu derrotisme perquè si algú ha guanyat les eleccions des del punt de vista numèric és DA i els seus aliats" i ha ressaltat que de les set parròquies "governem amb aliats en quatre i no en tres".

Espot ha afirmat que sabien que l'escenari de llistes de "tots contra DA per dir-ho d'una manera" feia difícil poder guanyar algunes parròquies, sobretot les més poblades. I ha afegit que voldrien haver pogut guanyar a Sant Julià i a Escaldes i continuar governant a Andorra la Vella on ha indicat que mereixien guanyar "perquè els avalava la feina feta, però no té res a veure amb una deficiència en la gestió comunal però Andorra la Vella no deixa de ser la parròquia més poblada i més permeable en els problemes nacionals que estem patint". I ha encoratjat els candidats de la capital David Astrié i Miquel Canturri alhora que ha qualificat com "excepcional" el resultat d'Anna García a Escaldes.

Satisfacció de Baró

El president del Partit Socialdemòcrata, Pere Baró, s'ha mostrat exultant amb els resultats obtinguts i ha recalcat que "podem dir que tenim Andorra i Escaldes i Sant Julià tampoc és de DA, si diuen que tenen majoria absoluta els hi recordarem els resultats". El PS ha concorregut als comicis amb Sergi González com a cap de llista d'Enclar i nou cònsol electe de la capital, i amb David Pérez com a representant a la candidatura de Consens que ha liderat Rosa Gili a Escaldes.

tracking