Un home begut es cola en una casa i se'l troben dormint

El detingut, de 51 anys, va entrar per la finestra i el propietari el va descobrir pel soroll

Agents de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 51 anys va ser arrestat dimecres per entrar al domicili d’una altra persona a través de la finestra sense forçar-la per “suposadament passar-hi la nit”, indica la policia. El detingut es trobava sota els efectes de l’alcohol i va ser descobert pel propietari de l’habitatge pel soroll que va fer durant l’entrada al domicili. Segons exposa el cos policial en un comunicat, l’home està acusat d’un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili tot i presumptament no haver-se “endut res”.

D’altra banda, la policia també ha procedit a fer diverses detencions més relacionades amb l’excés d’alcohol en sang i el consum d’estupefaents al volant aquesta mateixa setmana. Dimarts una dona de 20 anys va ser arrestada per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa d’1,58 en sang. L’arrestada circulava per la carretera general 2 a una velocitat elevada, tal com informa el cos policial. Durant la matinada també es va detenir un home de 34 anys i un de 64 amb taxes d’alcoholèmia d’1,76 i 1,84, respectivament.

A la tarda del mateix dia, la policia va detenir un home de 33 anys per donar positiu en la prova de tòxics i per conduir amb el permís suspès fora de l’horari autoritzat per la Batllia. L’arrestat està acusat d’un delicte contra l’administració de Justícia. Per últim, el cos d’ordre també informa que es va procedir aquesta setmana a la detenció d’un home de 30 anys amb 0,8 grams de cocaïna que va ser interceptat conduint fent ús del telèfon mòbil al carrer François Mitterrand d’Escaldes-Engordany.

Són un total de sis detencions al volant, quatre per superar el límit permès d’alcohol en sang i dues per conduir sota els efectes d’estupefaents.

tracking