Sant Julià

UL defensa un comú transparent i modern

La candidatura es compromet a publicar els comptes comunals i fomentar processos participatius per implicar la ciutadania

El candidat a cònsol major, Josep MajoralUnió Laurediana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unió Laurediana, Demòcrates, Acció i independents defensa "una gestió comunal transparent, oberta i participativa" i que té en compte l'opinió dels ciutadans i veïns de la parròquia. Així ho manifesta la candidatura a través d'un comunicat amb motiu de l'acte final de campanya per les comunals. La candidatura es compromet a publicar els comptes comunals i a continuar implementant l’administració electrònica per facilitar el dia a dia de la ciutadania i garanteix que cal modernitzar l'administració.

Segons manifesta el grup, la prioritat resideix en conèixerl’opinió dels laurediansi treballar a través dels processos participatius per tal d’implicar la ciutadania en la presa de decisions del comú. La voluntat és explicar "el que s’ha fet i el que s’està fent". Tambées proposa continuar amb l’edició d’un butlletí trimestral digital que expliqui la feina realitzada, amb difusió puntual en paper responent a la demanda feta per la gent gran i mantenir les línies de treball digital i de "treball tradicional", segons concreta el grup.

tracking