Pàrquing gratuït per als votants de la capital

Els comicis mobilitzaran una seixantena de treballadors del comú

Una urna de votació de les passades eleccions comunals.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Centre de Congressos acollirà aquest diumenge el col·legi electoral per a les comunals, que tindrà lloc entre les 9 hores i les 19 hores, i el comú d'Andorra la Vella oferirà durant la jornada una hora gratuïta d'estacionament a l'aparcament Centre Ciutat,entre les 8.30 i les 19.30 hores, segons ha informat el comú.

El dispositiu electoral mobilitza una seixantena de treballadors del comú per dur a terme tasques de logística i suport al procés de votació i posterior escrutini.S’habilitaran, com és habitual, dues meses de votació a la sala La Consòrcia, que estaran custodiades durant tot el dia. Hi haurà uns 25 interventors designats per les candidatures durant tota la jornada,també hi hauran els quatre consellers que no concorren a les eleccions i tresvoluntaris amb formació específica que proporciona el Govern i dos funcionaris per brindar suport a les persones amb mobilitat reduïda.

Els vots dipositats a la Batllia seran els primers a introduir-se a les urnes abans de l’obertura del col·legi a les 9 del matí i cadascuna de les dues meses electorals disposarà de 4 urnes.La capital disposa de 8.784 electors, un 6,58% més en relació als a les eleccions comunals del 2019 i un 1,05% més que als comicis generals d’aquest abril.

D'altra banda, pel que fa als escaldencs podran tornar a votar al Prat del Roure, ja que als últims comicis no ho van poder fer per obres. El comú d'Escaldes-Engordany rescorda que es pot exercir el dret a vot de les 9 hores a les 19 hores el 17 de desembre.

tracking