El batlle processa 'Ferrariman' per conducció temerària

Xavier Caballol no és al país i es troba en un domicili desconegut

Caballol, l'estiu passat.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Xavier Caballol, el conductor conegut amb el sobrenom de Ferrariman a les xarxes socials, ha estat processat com a presumpte autor d’un delicte major de conducció temerària, segons l’aute dictat l’1 de desembre pel batlle Manuel Santolària que va publicar-se ahir al BOPA. La notificació es fa per edicte perquè s’indica que l’encausat està “actualment de domicili desconegut” i es detalla que se’n decreta la llibertat provisional.

El conductor ara processat va ser detingut el 17 d’agost passatarran de la denúncia d’un altre conductor i del contingut d’uns vídeos circulant per la carretera general 2. La policia considerava que les imatges mostraven indicis que Caballol havia tingut una conducta temerària en aquell moment per fer maniobres imprudents amb el vehicle i circular amb excés de velocitat.

El juny d’aquest any Ferrariman ja va ser arrestat i posat a disposició judicial pels vídeos que va publicar en què insultava i menystenia tant els policies com els agents de circulació. Aleshores va ser condemnat a pagar 1.500 euros de multa. A més, el batlle va obligar-lo a demanar disculpes públiques. Caballol, a part d’això, va ser alertat que si reincidia hauria d’ingressar a la presó. En els últims mesos Ferrariman ha mantingut l’activitat habitual als seus comptes a les xarxes socials.

tracking