David Guetta punxarà en el retorn del festival Andorra Mountain Music

Els organitzadors aposten per una edició per a tots els públics amb la novetat d'un campionat de youtubers en Fortnite

Presentació de l'Andorra Mountain MusicR.S

detail.info.publicated
Roger Saladrigues

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El discjòquei David Guetta serà el cap de cartell més visible del retorn del Festival Mountain Music Festival, que tindrà lloc el 29 i30 de junya l'aparcament del Tarter. L'artista francès juntament amb altres convidats, que encara no s'han desvetllat, tocaran eldiumengea partir de les cinc de la tarda fins a dos quarts de 12 de la nit.
Andorra Turisme, organitzadors de la proposta, han explicat, a la presentació, que l'esdeveniment del 2024 està pensat per a tots els públics i que no només es podrà escoltar música electrònica. En aquest sentit,dissabteel matí hi haurà un campionat de youtubers en el joc de Fortnite, organitzat per Ampeter, un creador de continguts espanyol. Segons aquest, serà l'esdeveniment de 'gaming' més gran del món de parla espanyola, ja que es vol convidar als millors de la disciplina. A més, els espectadors ho podran veure en directe a través d'una pantalla gegant. L'altre acte que es realitzarà és un concert amb diferents músics on interpretaran música dels anys 90, eldissabtea la tarda. En aquest cas, està pensat per un públic més gran.
Les entrades es podran adquirir a partir de la nit del19 de desembre. Abans, però, les podran comprar els clients de Creand i d'Andorra WorldFan. Els del banc ho podran fer a partir de les dotze de la nit d'avui, mentre que els de la plataforma el dia 18.
El festival s'havia de celebrar el mes de març d'aquest any, però per temes d'agenda Andorra Turisme el va ajornar. En aquelles dates hi va haver la disputa de les finals de la Copa del món d'esquí alpí, a més d'altres actes culturals com el festival Hibernation o Elrow. Això va determinar que es reprogramés pel 2024.
tracking