Mor un caçador resident per una caiguda accidental a Anserall

Els fets van ocórrer diumenge mentre l’home participava en una batuda de senglars

El nucli d'AnserallARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un caçador resident a Andorra, de nacionalitat portuguesa i 59 anys, va morir diumenge passat en un accident per una caiguda al nucli d’Anserall, fronterer amb Andorra. Els fets van tenir lloc durant una batuda de senglars en què participava el caçador resident. Els bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 15.49 hores, però finalment no van intervenir i l’home no va necessitar assistència sanitària perquè ja era difunt quan va ser localitzat. Els mossos d’esquadra van informar que es tracta d’una mort accidental i que s’han traslladat les diligències informatives al jutjat de la Seu d’Urgell. Segons fonts de la Federació Andorrana de Caça, l’home estava damunt d’una pedra grossa i hauria caigut per un barranc. Estava sol en aquell moment i van ser els companys de batuda els que el van trobar a posteriori. Havia quedat amb ells per dinar, però ja no s’hi va presentar i això els va alertar.

Segons van indicar les fonts de la federació consultades, és habitual que els caçadors andorrans vagin a caçar a terres catalanes per la dificultat que presenta el terreny del Principat. En ser una zona muntanyosa s’han de desplaçar més quilòmetres per la dificultat dels accessos i també hi sol haver més riscos. A més, a Catalunya hi ha molta abundància de senglars, un aspecte que aprofiten per anar a caçar a les àrees permeses.

El funeral se celebrarà avui a les 15.30 hores a l’església d’Escaldes-Engordany i durant el matí es farà la vetlla al tanatori nacional.

FERIDA EN BOLCAR AMB EL COTXE A ENCAMP

Una dona de 37 anys va resultar ferida ahir en bolcar amb el cotxe a la CG-2, a Encamp. Els fets es van produir a dos quarts de vuit del matí i l’únic vehicle implicat va ser el de la conductora ferida. La dona va ser traslladada a l’hospital, però va ser donada d’alta després que se li diagnostiquessin lesions lleus. L’accident va provocar retencions.

tracking