DA aposta per pla especial per “redissenyar” el Clot d'Emprivat

Els candidats ahir al Clot d'Emprivat.ana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Des de la nostra candidatura, proposem un pla especial per al Clot d’Emprivat, per tal de poder estudiar i redissenyar de nou tota la zona”, va explicar ahir el número 8 de la llista de Demòcrates+Acció+SDP+independents d’Escaldes-Engordany, Alexandre González. “L’objectiu és poder reorientar les torres actuals i les construccions futures, ja que no volem que el 100% de la construcció pensada per al Clot d’Emprivat es dugui a terme amb verticalitat”, va afegir González.

La candidatura expressa la reticència a l’hora d’edificar estructures de 20 o més pisos, argumentant que “volem que s’estableixin compensacions addicionals per poder dotar tota aquesta zona d’espais verds. I, per acabar, reitero que el que s’ha de fer (si de debò pretenem que el Clot d’Emprivat tingui una millor incorporació al teixit urbà de la parròquia) és treballar tota la zona, de manera conjunta i amb molta cura”.

González va assegurar que si obtenen la majoria comunal es parlarà amb tots els propietaris per actuar a la zona “com si fos una sola unitat. Dins d’aquesta unitat, en funció dels carrers i les zones verdes que es tinguin a disposició, el que farem serà determinar una alçada o una altra per cada edifici”, combinant edificis de diverses dimensions. El candidat va insistir que s’ha de fer un pla estratègic per tal d’estudiar-ho tot en conjunt, “s’ha de mirar com es reorganitza perquè el Clot d’Emprivat s’integri millor a la parròquia d’Escaldes-Engordany. En comptes d’edificar illa per illa, pretenem estudiar tota la zona, i que una edificació d’una illa concreta no depengui només de la seva illa, sinó que s’integri amb tot el que es trobi a la zona del Clot d’Emprivat”.

tracking