Ciutadans Compromesos crearà una ruta cultural a Arinsal

Eva Sansa vol fer un aparcament a Pal

Ciutadans Compomesos avuiCC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cap de llista de la candidatura Ciutadans Compromesos, Eva Sansa ha confirmat que "volem continuar apostant per fomentar l'estació d'Arinsal, mirar que si creix hi ha una repercussió directa al teixit hoteler i comercial d'Arinsal".

D'aquesta manera la candidata ha afegit que "per nosaltres és clau l'estació, en aquest mandat també s'han renovat dins del conjunt de laSETAPdos restaurants a Arinsal araacabemd'estrenar el telecadira" i ha remarcat que "si l'estació funciona tambéfuncionael poble".

Sansa ha incidit que "una de les propostes que portem per Arinsal és fer una remodelació del safareig". Des de la candidatura es vol mirar amb Govern de renovar tot el quesónles moles, "n'hi ha una de privada i l'altra de l'Executiu i a partir d'aquí crear una ruta cultural i fomentar-ho amb la Pitavola", ha incidit.

D'altrabanda,i referint-se a Pal ha explicat que "estem mirant de posar un aparcament, creiem que és necessari trobar un terreny que puguem comprar des del comú i fer unaplaçamentper unpàrquing".

tracking