Units per Ordino estudiarà el nou POUP per a possibles reajustaments

La candidatura es reunirà amb propietaris i ciutadans per avaluar el pla

Edgar Pujal, el candidat per Units per Ordino en les declaracions d'avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

"Un cop al comú, en cas de guanyar, Units per Ordino estudiarà el pla d'urbanisme, aprovat fa dues setmanes, per veure si necessita algun reajustament o si el projecte ja és correcte i no cal, tot i que tot apunta que el pla requerirà matisos". Així ho ha explicat avui el número quatre de la llista, Edgar Pujal, destacant que des de l'oposició s'hi va donar suport perquè "Amb el POUP del 2019 estàvem arribant a uns volums de projectes amb llicència massa elevats, insostenibles fins i tot".

El candidat ha explicat que des de la candidatura es reuniran amb propietaris i ciutadans per avaluar el pla, recordant que "ara hi ha un període d'exposició pública que permetrà als propietaris fer al·legacions. Es podrien modificar coses, però hem de veure quines".

Pujal ha explicat que Units per Ordino vol "incentivar la promoció d'habitatges de lloguer, intentant que el propietari provat vegi realista fer aquests pisos". Tenen previst donar ajudes al lloguer a gent que faci més de deu anys que viu a la parròquia.

tracking