El grup de treball per a l'habitatge comença a caminar

Els grups parlamentaris i la societat civil participaran en les reunions de l’organisme

Reunió de Marsol i els grups parlamentaris.CONSELL GENERAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, va convocar ahir al migdia una reunió amb els presidents dels grups parlamentaris per a la creació del grup de treball per a l’establiment del pla d’actuació per a l’habitatge, segons van informar fonts del Govern en un comunicat. Es tracta d’un dels acords sorgits del debat monogràfic celebrat el 16 de novembre passat. L’anunci de la creació del grup de treball arriba una setmana després de la darrera manifestació per l’accés a l’habitatge.

Aquest grup de treball està compost per un representant de cada grup parlamentari i per la ministra d’Habitatge, i en les sessions que se celebrin seran convidats els diversos actors de la societat civil implicats en els temes tractats, en funció de la matèria concreta que sigui a l’agenda. Les reunions del grup de treball per impulsar el dret a un habitatge digne i a preu assequible es posaran en marxa dilluns 18 de desembre vinent, segons va informar l’executiu.

D’altra banda, en la reunió d’ahir també van analitzar-se la resta de propostes d’acord sorgides del debat que va tenir lloc al Consell General, sobre les quals la ministra va proposar una calendarització d’accions i una proposta d’execució. Tot plegat, amb la finalitat de programar i executar les línies d’actuació a curt, mitjà i llarg termini per fer front a l’actual situació que representa el problema de l’accés a un habitatge.

tracking