CC valora positivament el model de gestió de Pal Arinsal

Roger Fité ha fet declaracions avui a la Caubella

Roger Fité avui a la CaubellaCC+DA+Independents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

RogerFiténúmero dos de la candidatura de Ciutadans Compromesos+DA+ Independents, ha fetdeclaracionsavui a laCaubella. El candidat havaloratla unió entreEMAPiEnsisacreant la societat SETAP365, canviant el model de gestió de l'estació d'esquí de Pal Arinsal amb un pla d'inversions en elspropers quatre anys. El candidat ha declarat que aquest milió i mig d'euros "permet alliberar aquest volum de diners per invertir-lo a la parròquia".

Fitéha destacat que l'entrada de diners i la comercialització sota el nom de Grandvalira permet "tenir una visibilitat molt importanta nivell comercialperquèes treballasota la marca Grandvalira i això ens permet tenir més força, ser un referent com a estació i domini esquiable més gran dels Pirineus i un dels més grans d'Europa".

El candidat de la mateixa manera ha volgut remarcar que "el comú en cap moment ha venut el terreny, jaquesegueixsent propietari, l'únicque s'ha creat aquesta societat que és la que gestiona la part comercial i d'inversions de l'estació".

Alhora el candidat ha assegurat que "quan es va fer lesnegociacionsambEnsisaes va deixar clar que la zona deSetúriadel Coll de la Botellasíque s'hi faran inversions, a l'estiu aquesta zona estarà reservada 100% per la part de la ramaderia".

tracking